Skip to main content

Rødspætteruller med urter

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
  • Skær gulerødder, pastinak og porre i strimler.
  • Varm olien på en slip let-pande, og steg grøntsagerne i 2 minutter.
  • Tilsæt timian og bouillon, og lad grøntsagerne simre ved svag varme i 3 minutter.
  • Læg rødspætterne på urterne, og damp under låg eller stanniol i ca. 8 minutter.

 

Servér rødspætterullerne med urter, aspargeskartofler og brød.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer



500 g rødspættefileter
4 gulerødder
2 pastinakker
2 porrer
1 spsk rapsolie
3 kviste frisk timian
2 dl bouillon
salt og peber

Tilbehør:
aspargeskartofler
groft brød