Rødspætteruller med urter
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
- Skær gulerødder, pastinak og porre i strimler.
- Varm olien på en slip let-pande, og steg grøntsagerne i 2 minutter.
- Tilsæt timian og bouillon, og lad grøntsagerne simre ved svag varme i 3 minutter.
- Læg rødspætterne på urterne, og damp under låg eller stanniol i ca. 8 minutter.
Servér rødspætterullerne med urter, aspargeskartofler og brød.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
500 g rødspættefileter
4 gulerødder
2 pastinakker
2 porrer
1 spsk rapsolie
3 kviste frisk timian
2 dl bouillon
salt og peber
Tilbehør:
aspargeskartofler
groft brød