Sild med rabarber og hindbær
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Bred sildefileterne ud, og vend dem i majsgryn blandet med salt og peber.
- Steg dem i gyldent smør på en pande.
- Skær rabarberstængerne i skiver. Kog rabarberne møre i vand og eddike sammen med kanelstangen.
- Tilsæt sukkeret. Når sukkeret er opløst vendes hindbærrene forsigtigt i og varmes kort igennem.
- Skrub eller skrab kartoflerne. Kog kartoflerne 10 min. og afdryp dem i en sigte.
- Sæt kartoflerne på spid sammen med en skive bacon på hvert spid. Læg dem i en smurt bradepande, pensl med olie, og drys med salt og peber.
- Stil bradepanden i ovnen på andenøverste ribbe ved 225 grader i ca. 10 min. til de gyldner.
- Anret de stegte sildefileter på hver deres tallerken, med et par skefulde rabarber-hindbærkompot, og et spid kartofler.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
8 sildefileter
1 dl majsgryn eller rugmel
20 g smør til stegning
Rabarberkompot med hindbær
3 stænger rabarber ca. 200 g
½ dl vand
2 spsk hvid balsamicoeddike eller hvidvinseddike
1 stang kanel
125 g sukker
100 g hindbær
Kartofler på spid
1 kg små, nye kartofler
1 pakke bacon i skiver
1 spsk olie
salt og peber