Skip to main content

Spicy fiskefrikadeller

Tid:
0 min

Sådan gør du

Fisk:

  • Blend fisk, æg, karrypasta, ingefær, kokosmælk, mel og ½ tsk salt i en foodprocessor.
  • Rør purløg i.
  • Form farsen til fiskefrikadeller.
  • Steg dem 4-5 min. på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat lidt olie.

Grøntsager:

  • Varm lidt olie i en sautérpande, og sautér hvidløg og ingefær.
  • Tilsæt rødløg og spidskål, og sautér til det falder sammen.
  • Tilsæt kokosmælk.
  • Smag til med citronsaft, og drys med peanuts.
  • Servér med kogte fuldkornsris.

 

Anden egnet fisk:

Torsk, kuller eller kulmule

Brugt i denne ret

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer


Fisk:
500 g mørksej
1 æg
1 spsk grøn karrypasta
1 spsk revet ingefær
2 spsk kokosmælk el. mælk
1 spsk mel
½ potte hakket purløg

Grøntsager mm.:
2 fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
2 rødløg i både
1 spidskål i strimler
1 dl kokosmælk
2 spsk citronsaft
½ dl peanuts

Tilbehør:
fuldkornsris