Spicy fiskefrikadeller
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Fisk:
- Blend fisk, æg, karrypasta, ingefær, kokosmælk, mel og ½ tsk salt i en foodprocessor.
- Rør purløg i.
- Form farsen til fiskefrikadeller.
- Steg dem 4-5 min. på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
Grøntsager:
- Varm lidt olie i en sautérpande, og sautér hvidløg og ingefær.
- Tilsæt rødløg og spidskål, og sautér til det falder sammen.
- Tilsæt kokosmælk.
- Smag til med citronsaft, og drys med peanuts.
- Servér med kogte fuldkornsris.
Anden egnet fisk:
Torsk, kuller eller kulmule
Brugt i denne ret
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
Fisk:
500 g mørksej
1 æg
1 spsk grøn karrypasta
1 spsk revet ingefær
2 spsk kokosmælk el. mælk
1 spsk mel
½ potte hakket purløg
Grøntsager mm.:
2 fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
2 rødløg i både
1 spidskål i strimler
1 dl kokosmælk
2 spsk citronsaft
½ dl peanuts
Tilbehør:
fuldkornsris