Stegt torskerogn i karrysauce
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Bring vandet i kog. Kog risene i saltet vand i 35 minutter.
- I en stor gryde steges løgene møre. Tilsæt æble, pastinak og karry og steg videre i 2 minutter.
- Tilsæt bouillonen, læg låg på gryden og lad simre i 20 minutter.
- Tilsæt kokosmælken og blend saucen med en stavblender til en cremet konsistens.
- Steg torskerognsskiverne gyldne på en varm pande. Ca. 2 minutter på hver side.
- Anret karrysaucen og de stegte torskerognsskiver i et fad og top med rosiner og kokos.
Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
600 g Torskerogn eller Luksusrogn skåret i skiver
Smør til stegning
75 g finthakket løg
75 g æbler i tern
500 g pastinak i tern
2,5 dl grøntsagsbouillon
2 dl kokosmælk
2 tsk. karry
Olie til stegning
5 dl ris
10 dl vand
2 tsk. salt
Topping:
100 g salatrosiner
50 g kokos