Skip to main content

Stegt torskerogn i karrysauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Bring vandet i kog. Kog risene i saltet vand i 35 minutter.
  • I en stor gryde steges løgene møre. Tilsæt æble, pastinak og karry og steg videre i 2 minutter.
  • Tilsæt bouillonen, læg låg på gryden og lad simre i 20 minutter.
  • Tilsæt kokosmælken og blend saucen med en stavblender til en cremet konsistens.
  • Steg torskerognsskiverne gyldne på en varm pande. Ca. 2 minutter på hver side.
  • Anret karrysaucen og de stegte torskerognsskiver i et fad og top med rosiner og kokos. 

Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


600 g Torskerogn eller Luksusrogn skåret i skiver
Smør til stegning

75 g finthakket løg
75 g æbler i tern
500 g pastinak i tern
2,5 dl grøntsagsbouillon
2 dl kokosmælk
2 tsk. karry
Olie til stegning

5 dl ris
10 dl vand
2 tsk. salt

Topping:

100 g salatrosiner
50 g kokos