Skip to main content

Stegte rødspættefileter med bønnesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Nip eller skær stilken af bønnerne.
  • Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 minutter.
  • Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
  • Kom mayonnaisen i en skål, og pisk vineddiken i lidt efter lidt.
  • Hak hvidløget fint, pisk det i mayonnaisen, og smag til med salt og peber.
  • Hæld mayonnaisen over bønnerne.
  • Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
  • Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme, til de er gyldenbrune på begge sider.
  • Krydr med salt og peber.

 

Servér rødspættefileterne med bønnesalat og godt brød.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Ingredienser

4 personer



500 g grønne bønner
2 spsk mayonnaise
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg
100 g soltørrede tomater
500 g rødspættefileter
1 spsk olivenolie
godt brød