Stegte rødspættefileter med bønnesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Nip eller skær stilken af bønnerne.
- Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 minutter.
- Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
- Kom mayonnaisen i en skål, og pisk vineddiken i lidt efter lidt.
- Hak hvidløget fint, pisk det i mayonnaisen, og smag til med salt og peber.
- Hæld mayonnaisen over bønnerne.
- Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
- Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme, til de er gyldenbrune på begge sider.
- Krydr med salt og peber.
Servér rødspættefileterne med bønnesalat og godt brød.
Brugt i denne ret
Rødspætte
Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…
Ingredienser
4 personer
500 g grønne bønner
2 spsk mayonnaise
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg
100 g soltørrede tomater
500 g rødspættefileter
1 spsk olivenolie
godt brød