Skip to main content

Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk salt og 1 tsk sukker, tag gryden af varmen med det samme.

  • Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.

  • Mariner halerne let med 1 spsk olivenolie, salt og peber.

  • Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens.

  • Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise, dampede asparges

    Tip:
    Jomfruhummerhaler kan erstattes af rejer.

Brugt i denne ret

Rødspætte

Rødspætten er en højrevendt fladfisk (dvs. at det venstre øje er vandret…

Jomfruhummer

Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er…

Ingredienser

4 personer


400 g rødspættefilet
1-2 dl fuldkornsmel
2 spsk smør
12 grønne asparges
100 - 200 g jomfruhummerhaler
4 skiver rugbrød
4 spsk god mayonnaise
Basilikum, dild og purløg
1 spsk olivenolie
1 citron
Salt og peber