Danske østers med mango, melon og issalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Åben og rens de friske østers.
- Skræl mangoen, fjern stenen, og skær kødet i mindre stykker.
- Blend mangokødet med olivenolie i en blender, og smag til med salt og peber.
- Skyl issalaten, og udstik små kugler af melonen med et lille parisiennejern.
- Vend melonkuglerne sammen med issalaten, og smag til med lidt grøn algesalt.
Anretning:
- Fordel salaten på et fad, og dryp mangoolien over.
- Fordel østers ovenpå, og pynt evt. med krummer af smørristet rugbrød.
Brugt i denne ret
Østers
Østers har kraftige, gråbrune, næsten cirkulære skaller med en bladet…
Ingredienser
4 personer
- 16 friske østers
- 1 mango
- ½ dl olivenolie
- 150 g issalat
- ½ honningmelon
- 5 g grøn algesalt
- Salt og peber