Skip to main content

Danske østers med mango, melon og issalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Åben og rens de friske østers.
  • Skræl mangoen, fjern stenen, og skær kødet i mindre stykker.
  • Blend mangokødet med olivenolie i en blender, og smag til med salt og peber.
  • Skyl issalaten, og udstik små kugler af melonen med et lille parisiennejern.
  • Vend melonkuglerne sammen med issalaten, og smag til med lidt grøn algesalt.

 

Anretning:

  • Fordel salaten på et fad, og dryp mangoolien over.
  • Fordel østers ovenpå, og pynt evt. med krummer af smørristet rugbrød.

 

Brugt i denne ret

Østers

Østers har kraftige, gråbrune, næsten cirkulære skaller med en bladet…

Ingredienser

4 personer


  • 16 friske østers
  • 1 mango
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g issalat
  • ½ honningmelon
  • 5 g grøn algesalt
  • Salt og peber