Fiskesuppe med ising og persille
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Snit porrerne fint.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
- Kom porrer og kartofler i en gryde, og kog op med vand eller bouillon.
- Lad suppen småkoge i 15 minutter.
- Skyl og pluk persillen.
- Blend suppe, porrer og kartofler med persillen, og kom suppen tilbage i gryden.
- Skær isingfileterne i strimler, og kog dem i suppen i 1-2 minutter.
- Tag gryden af blusset, og rør forsigtigt fløden i suppen.
- Smag til med salt og peber.
Servér suppen med groft brød eller flutes.
Brugt i denne ret
Ising
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…
Ingredienser
4 personer
500 g isingfileter
3 porrer
500 g kartofler
1½ liter vand el. bouillon
1 bundt persille
1 dl fløde 9%
salt og peber
Tilbehør:
groft brød el. flutes