Skip to main content

Fiskesuppe med ising og persille

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Snit porrerne fint.
  • Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
  • Kom porrer og kartofler i en gryde, og kog op med vand eller bouillon.
  • Lad suppen småkoge i 15 minutter.
  • Skyl og pluk persillen.
  • Blend suppe, porrer og kartofler med persillen, og kom suppen tilbage i gryden.
  • Skær isingfileterne i strimler, og kog dem i suppen i 1-2 minutter. 
  • Tag gryden af blusset, og rør forsigtigt fløden i suppen.
  • Smag til med salt og peber.

 

Servér suppen med groft brød eller flutes. 

Brugt i denne ret

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…

Ingredienser

4 personer



500 g isingfileter
3 porrer
500 g kartofler
1½ liter vand el. bouillon
1 bundt persille
1 dl fløde 9%
salt og peber

Tilbehør:
groft brød el. flutes