Fyldig suppe med ising
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kog risene som angivet på pakken.
- Hak løg og hvidløg, og snit gulerødder fint.
- Svits grøntsagerne i olivenolie og karry i en stor, tykbundet gryde i 2 minutter.
- Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i 5 minutter.
- Skær fisken i 3 cm brede strimler, og skær æblet i tern.
- Tilsæt fiskestrimler og æbletern til suppen, og lad den koge 2 minutter.
- Smag til med salt og peber og evt. mere karry.
- Kom risene i suppen umiddelbart inden servering.
Servér suppen pyntet med fintsnittet forårsløg, og med groft brød til.
Tip: I stedet for fileter af ising kan du bruge 400 g færdigrørt fiskefars. Form farsen til små fiskeboller med en teske, og kom dem i den kogende fiskebouillon. Med fiskefars kommer suppen til at minde om mange børns livret, boller i karry.
Brugt i denne ret
Ising
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…
Ingredienser
4 personer
600 g isingfilet
1 dl ris
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
2 store gulerødder
2 spsk olivenolie
1 spsk karry
1 l fiskebouillon (evt. vand og terning)
1 ds. kokosmælk light
1 stort rødt æble
1 lille bdt. forårsløg
salt og peber
Tilbehør
groft brød