Hvidløgsbagt ising med spinatcreme
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rens fiskene for blod, hvor hovedet har siddet.
- Læg dem i et stort ildfast fad eller bradepande.
- Skær hvidløget i tynde skiver, og bland det med olien.
- Smør olie og hvidløg over fiskene, og drys med salt.
- Tilsæt 4 spsk vand, dæk fadet med stanniol, og bag fisken i ovnen i 20 minutter.
- Kog spinaten i en gryde med 3 spsk vand.
- Hæld væsken fra fiskefadet i spinaten, og blend spinaten til en jævn puré.
Servér fisk og spinat med kartofler og brød.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Brugt i denne ret
Ising
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…
Ingredienser
4 personer
4 hele ising
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
500 g frossen spinat
salt
Tilbehør:
kartofler
godt brød