Ising med friskost og ærtepuré
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Fisk:
- Fordel friskost og bønner på isingfileterne, og rul dem sammen omkring fyldet.
- Læg fiskerullerne i et smurt, ildfast fad.
- Krydr med salt og peber, og fordel smør på rullerne.
- Dæk fadet med folie, og damp fisken i ovnen i ca. 15 minutter ved 175 grader.
Ærtepuré:
- Blend ærter, cashewnødder, creme fraice og cironsaft til en lind puré.
- Tilsæt lidt vand, hvis puréen er for tør. Smag til med salt og peber, og sæt den på køl.
Anret fiskerullene på en bund af ærtepuré, og servér med lunt brød eller nye kartofler.
Brugt i denne ret
Ising
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…
Ingredienser
4 personer
Fisk mm.:
600 g isingfilet
200 g friskost med krydderurter
300 g grønne bønner
25 g smør
Ærtepuré:
300 g optøede ærter
50 g cashewnødder, usaltede
1 dl creme fraiche 9%
saft af ½ citron
Tilbehør:
brød el. nye kartofler