Ising med bønnesalat og radiser
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skyl og afdryp de røde kidneybønner.
- Kog de grønne bønner i 2 minutter, og lad dem dryppe af i en sigte.
- Snit salaten, og skær radiserne i skiver.
- Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser.
- Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 minutter på begge sider.
- Krydr fisken med salt og peber.
Servér med bønnesalat og groft brød.
Brugt i denne ret
Ising
Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…
Ingredienser
4 personer
- 600 g isingfileter
- 1 dåse røde kidneybønner
- 200 g grønne bønner
- 1 bundt radiser
- saft af 2 appelsiner
- 1 romainesalat
- 3 spsk olivenolie
- salt og peber
Tilbehør:
groft brød