Skip to main content

Ising med bønnesalat og radiser

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skyl og afdryp de røde kidneybønner.

  • Kog de grønne bønner i 2 minutter, og lad dem dryppe af i en sigte.
     
  • Snit salaten, og skær radiserne i skiver.

  • Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser. 

  • Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 minutter på begge sider.

  • Krydr fisken med salt og peber.

 

Servér med bønnesalat og groft brød.

Brugt i denne ret

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er…

Ingredienser

4 personer


  • 600 g isingfileter
  • 1 dåse røde kidneybønner
  • 200 g grønne bønner
  • 1 bundt radiser
  • saft af 2 appelsiner
  • 1 romainesalat
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber


Tilbehør:
groft brød