Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skær fisken i 4 stykker, og læg dem i et ildfast fad penslet med lidt olivenolie. Krydr fisken med salt og peber, og bag den i 10 min.
- Bælg ærterne. Pil perleløgene. Skyl og tør salaten, og skær den i fine strimler.
- Varm 1 spsk olie op på en pande, og rist perleløgene i 5 min.
- Tilsæt ærter, og rist med i 2 min. Vend til sidst salaten sammen med løg og ærter, til den falder en lille smule sammen.
- Tilsæt persille, og smag til med salt og peber.
Servér den ovnbagte rødfisk med nye kartofler.
Tip: Retten kan laves uden for ærtesæsonen med frosne ærter i stedet for. Hvis du har svært ved at skaffe friske perleløg, kan du bruge frosne.
Brugt i denne ret
Rødfisk
Rødfisken har en aborrelignende kropsform. Den har en orangerød ryg med…
Ingredienser
4 personer
600 g rødfiskefilet uden skind og ben
1½ spsk olivenolie
salt og peber
½ kg friske ærter i bælg
350 g perleløg
2 stk. hovedsalat
1 dl hakket persille
Tilbehør:
Nye kartofler